Nyheder

Ny bæredygtig fiskeri kampagne med Bornholms A/S ombord

|

Hos Bornholms A/S, er vi meget opmærksomme på at danskerne gerne vil være med til at gøre en forskel i forhold til bæredygtigt fiskeri. Derfor har vi altid støttet op omkring MSC – bæredygtigt fiskeri…..og selvfølgelig også i år. Læs meget mere her

100 år på dåse

|

Se med hvordan vi producerer vores produkter på fabrikken

Vedr. 100 g torskerogn fra Bornholms

|

PRESSEMEDDELELSE: Vi har idag, onsdag den 11. januar 2017, modtaget information om at der er påvist vækst i nogle 100 g’s torskerogn, produceret af Bornholms A/S i Nexø. Desværre har vi fundet nogle dåser fra produktionsdatoerne: 6., 7. og 8. december som viser tegn på “bombage”. De berørte dåser vil være “bomberede”, hvilket vil sige… Læs mere »

Miljøvenlig plastemballage – uden Bisphenol A

|

Vi, Bornholms A/S, har de seneste år investeret millioner af kroner på at omlægge produktionen på en række af vores produkter, så de tilbydes i plast til forbrugerne. Grunden til omlægningen er nu ikke så meget i forhold til Bisphenol A, da dette ikke har været i vores dåser tidligere, men den nye emballage giver… Læs mere »

Islandsk “guld” af den fineste kvalitet

|

Islandske LYSI’s fiskeolie er internationalt anerkendt. Dels på grund af den grundige produktionsproces, som renser for mulige tungmetaller og miljøgifte, men som i den grad også sikrer det reneste produkt. Den flydende fiskeolie har et højt naturligt indhold af de livsvigtige Omega-3 flerumættede fedtsyrer (EPA og DHA). Godt for hjernen, hjertet og synet. Læs meget… Læs mere »

Fiskehaps – når det skal være sjovt at spise fisk

|

Alle ved, at fisk er en fantastisk kilde til de vitaminer og mineraler, som er vigtige for vores krop. Alligevel opnår de fleste af os ikke at spise den mængde fisk om ugen, som Fødevarestyrelsen anbefaler. Den største udfordring er vel nok at få børn til at spise fisk nok. Med Fiskehaps bliver det nemmere… Læs mere »