Projekbeskrivelse

Citronlaks med dildkartofler

Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT

INGREDIENSER

  • 1 glas Bornholms citronsauce
  • 4 stk. laksestykker
  • 2 citroner
  • Frisk dild
  • 600 g kartofler
  • Olivenolie
  • Salt/peber
  • Tørret dild
  • 400 g haricot verts

Sådan gør du

  • Skyl kartoflerne og skær dem ud i tern. Vend dem med olie, salt, peber og tørret dild og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Tilbered i ovnen ved 175 grader i 30-40 minutter alt efter størrelsen på ternene.
  • Læg laksestykkerne i et passende ildfast fad. Ryst citronsaucen og fordel over laksestykkerne. Tilføj eventuelt lidt citronskiver og frisk dild. Tilbered i ovnen i 20 minutter ved 175 grader.
  • Skyl haricot verts og kog i letsaltet vand i 4-5 minutter.
  • Server laks med citronsauce, dildkartofler, lune haricot verts, lidt citronskiver og en dusk frisk dild.

Del denne opskrift