Fiskeboller i karry
Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT
INGREDIENSER
- 375 g Bornholms fiskeboller i lage (1 bøtte)
- 200 g ris
- 40 g smør
- 1 spsk. karry
- 4 spsk. hvedemel
- 2,5 dl grøntsagsbouillon
- 2,5 dl mælk
- 1 bundt broccoli
- 1 stk. rødt æble
- 1 håndfuld brøndkarse
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kog risene efter emballagens anvisning
- Varm smør op i en gryde. Pisk karry og mel i og spæd op med bouillon og mælk.
- Lad karrysaucen simre og jævne i nogle minutter. Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry.
- Dræn fiskebollerne for lage. Tilsæt bollerne i karrysaucen og varm godt igennem i kort tid ved middel varme.
- Skær broccoli i mindre buketter og damp dem i let saltet vand i en gryde.
- Skær æblet i små tern.
- Anret ris med fiskeboller i karrysauce, broccolibuketter, små æbletern og top med frisk brøndkarse.