Bornholms fiskeboller i karry

Fiskeboller i karry

Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT

INGREDIENSER

  • 375 g Bornholms fiskeboller i lage (1 bøtte)
  • 200 g ris
  • 40 g smør
  • 1 spsk. karry
  • 4 spsk. hvedemel
  • 2,5 dl grøntsagsbouillon
  • 2,5 dl mælk
  • 1 bundt broccoli
  • 1 stk. rødt æble
  • 1 håndfuld brøndkarse
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog risene efter emballagens anvisning
  • Varm smør op i en gryde. Pisk karry og mel i og spæd op med bouillon og mælk.
  • Lad karrysaucen simre og jævne i nogle minutter. Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry.
  • Dræn fiskebollerne for lage. Tilsæt bollerne i karrysaucen og varm godt igennem i kort tid ved middel varme.
  • Skær broccoli i mindre buketter og damp dem i let saltet vand i en gryde.
  • Skær æblet i små tern.
  • Anret ris med fiskeboller i karrysauce, broccolibuketter, små æbletern og top med frisk brøndkarse.

Del denne opskrift