Projekbeskrivelse

Spicy smørrebrød med røget ørredfilet med jalapeños og æggeblomme

Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT

INGREDIENSER

  • 2 ds. Bornholms røget ørredfilet med jalapeños
  • 4 skiver groft rugbrød
  • 100 g crisp salat
  • 1 rødløg
  • 4 æggeblommer
  • ½ rød chili
  • Frisk kørvel
  • Havsalt
  • Sort peber

Sådan gør du

  • Salaten skylles, tørres, plukkes i mindre stykker og placeres på rugbrødsskiverne.
  • Ørredfileterne drænes fra olien i dåserne og lægges ovenpå den friske salat. Få endelig de gode røde jalapeños med fra dåsen.
  • Rødløg skæres i fine ringe og lægges på smørrebrødet. Æggene skilles og blommerne lægges i hver sin rødløgsring. En blomme på hver mad.
  • Smørrebrødet krydres med havsalt, friskkværnet sort peber, fintsnittet rød chili og frisk kørvel.

Del denne opskrift