
Spicy smørrebrød med røget ørredfilet med jalapeños og æggeblomme
Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT
INGREDIENSER
- 2 ds. Bornholms røget ørredfilet med jalapeños
- 4 skiver groft rugbrød
- 100 g crisp salat
- 1 rødløg
- 4 æggeblommer
- ½ rød chili
- Frisk kørvel
- Havsalt
- Sort peber
Sådan gør du
- Salaten skylles, tørres, plukkes i mindre stykker og placeres på rugbrødsskiverne.
- Ørredfileterne drænes fra olien i dåserne og lægges ovenpå den friske salat. Få endelig de gode røde jalapeños med fra dåsen.
- Rødløg skæres i fine ringe og lægges på smørrebrødet. Æggene skilles og blommerne lægges i hver sin rødløgsring. En blomme på hver mad.
- Smørrebrødet krydres med havsalt, friskkværnet sort peber, fintsnittet rød chili og frisk kørvel.