
Toast med røræg og røget ørredfilet med trøffelsmag
Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT
INGREDIENSER
- 2 ds. Bornholms røget ørredfilet med trøffelsmag
- 4 skiver briochebrød
- 8 æg
- 30 g smør
- 125 g spinat
- 1 tsk olie
- 250 g grønne asparges
- Frisk purløg
- Havsalt
- Sort peber
Sådan gør du
- Briochebrødet steges gyldent på panden ved middel varme i halvdelen af smørret.
- Æggene piskes, krydres med salt og peber og steges under omrøring i resten af smørret.
- Spinaten skylles grundigt og sauteres i olie til den er glat og blød.
- Asparges knækkes i bunden og sauteres i kogende vand i ganske kort tid, så de stadig har bid.
- Ørredfileterne drænes fra olien i dåserne.
- Briocheskiverne anrettes med spinat, røræg, røget ørredfilet og grønne asparges og krydres med havsalt, friskkværnet sort peber og fintsnittet purløg.