Projekbeskrivelse

Toast med røræg og røget ørredfilet med trøffelsmag

Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT

INGREDIENSER

  • 2 ds. Bornholms røget ørredfilet med trøffelsmag
  • 4 skiver briochebrød
  • 8 æg
  • 30 g smør
  • 125 g spinat
  • 1 tsk olie
  • 250 g grønne asparges
  • Frisk purløg
  • Havsalt
  • Sort peber

Sådan gør du

  • Briochebrødet steges gyldent på panden ved middel varme i halvdelen af smørret.
  • Æggene piskes, krydres med salt og peber og steges under omrøring i resten af smørret.
  • Spinaten skylles grundigt og sauteres i olie til den er glat og blød.
  • Asparges knækkes i bunden og sauteres i kogende vand i ganske kort tid, så de stadig har bid.
  • Ørredfileterne drænes fra olien i dåserne.
  • Briocheskiverne anrettes med spinat, røræg, røget ørredfilet og grønne asparges og krydres med havsalt, friskkværnet sort peber og fintsnittet purløg.

Del denne opskrift