Go Back
+ servings
Bornholms muslinger i spaghetti

Spaghetti med muslinger

Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT

INGREDIENSER

  • 380 g Bornholms muslinger i lage (2 bøtter)
  • 400 g spaghetti
  • olivenolie til stegning
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 1 glas grillede artiskokker i olie
  • 1 glas semidried tomater i olie
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum finthakket

Sådan gør du

  • Kog spaghettien efter emballagens anvisning.
  • Varm en god mængde olivenolie op i en pande og rist det finthakkede hvidløg.
  • Tilsæt grillede artiskokker og semidried tomater (skær evt. i mindre stykker).
  • Når ingredienserne er varmet godt igennem, drænes muslingerne og tilsættes.
  • Krydr med finthakket basilikum, salt og groftkværnet sort peber.
  • Den færdigkogte spaghetti drænes for vand og vendes forsigtigt rundt med ingredienserne i panden.
  • Anret med lidt ekstra friskhakket basilikum og friskkværnet sort peber.