Go Back
+ servings

Sprød salat med stegt torskelever

Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT

INGREDIENSER

  • 3 ds. Bornholms Røget Torskelever
  • Olivenolie
  • 2 stk. små hjertesalater
  • 1 bdt. grønne asparges
  • 2 gulerødder
  • 20 stk. cherrytomater
  • Dild

Sådan gør du

  • Torskelever drænes i en si og steges sprødt på panden i lidt olivenolie. Krydres med salt og peber.
  • Salaten skylles, tørres og skæres i mindre stykker.
  • Asparges skylles, den nederste del af stilken knækkes af og resten skæres i 2-3 stykker.
  • Gulerødderne skylles og skrælles, hvorefter der ”skrælles videre” ind til kernen, så der bliver friske båndspåner af gulerod.
  • Cherrytomaterne skylles og halveres.
  • Salaten anrettes med de sprødstegte stykker torskelever, toppes med frisk dild, dryppes med olivenolie og krydres med salt og peber.