Crunchy julesalat med laksepaté
Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT
INGREDIENSER
- 1 ds. Bornholms Laksepaté
- 4 skiver daggammelt surdejsbrød
- 20 g smør
- 100 g feldsalat
- ½ granatæble
- 50 g valnøddekerner
- 12 stk dadler
- Frisk dild
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- Salt og peber
Sådan gør du
- Tag laksepatéen ud af emballagen, skær den i skiver og efterfølgende i mindre trekanter.
- Riv brødet i mindre stykker. Varm smørret op på en pande, indtil det begynder at bruse, tilføj brødstykkerne, skru ned for varmen og steg brødstykkerne gyldne.
- Skyl og dup feldsalaten tør. Tøm granatæblet for kerner.
- Dressing: rør olivenolie og citronsaft sammen med salt og peber. Skær dadlerne i mindre stykker.
- Anret laksepatéen på de sprøde brødstykker med salat, valnøddekerner, granatæblekerner, dadelstykker og dild. Dryp med dressing og evt. et lille sktra kværn af sort peber.