BORNHOLMS CITRONSAUCE
Bornholms Citronsauce er en cremet, lysegul citronsauce med naturlig smag og duft af citroner – og ingen unaturlige smagsforstærkere. Velegnet til laks – evt. serveret med stegte kartofler og frisk salat.
Nem tilberedning: Ryst glasset og fordel saucen over stykker af fersk fisk. Tilbered i ovn ved 175°C i ca. 20 min.
Glassets indhold svarer til ca. 4 portioner.
BORNHOLMS TOMATSAUCE
Bornholms Tomatsauce er en grov, reduceret tomatsauce – med naturlig smag og duft af tomater og basilikum – og ingen unaturlige smagsforstærkere. Velegnet til hvid fisk, evt. serveret med bulgur og fintsnittet grønt.
Nem tilberedning: Ryst glasset og fordel saucen over stykker af fersk fisk. Tilbered i ovn ved 175°C i ca. 20 min.
Glassets indhold svarer til ca. 4 portioner.