Crunchy julesalat med laksepaté

Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT

INGREDIENSER

  • 1 ds. Bornholms Laksepaté
  • 4 skiver daggammelt surdejsbrød
  • 20 g smør
  • 100 g feldsalat
  • ½ granatæble
  • 50 g valnøddekerner
  • 12 stk dadler
  • Frisk dild
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Tag laksepatéen ud af emballagen, skær den i skiver og efterfølgende i mindre trekanter.
  • Riv brødet i mindre stykker. Varm smørret op på en pande, indtil det begynder at bruse, tilføj brødstykkerne, skru ned for varmen og steg brødstykkerne gyldne.
  • Skyl og dup feldsalaten tør. Tøm granatæblet for kerner.
  • Dressing: rør olivenolie og citronsaft sammen med salt og peber. Skær dadlerne i mindre stykker.
  • Anret laksepatéen på de sprøde brødstykker med salat, valnøddekerner, granatæblekerner, dadelstykker og dild. Dryp med dressing og evt. et lille sktra kværn af sort peber.

Del denne opskrift