Røget torskelever med hjertesalat, asparges og jordbær
Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT
INGREDIENSER
- 3 ds. Bornholms Røget torskelever
- 8 stk. hvide asparges
- Salt
- Rapsolie
- 2 stk. hjertesalater
- 1 bk. jordbær
- 1 bdt. dild
- 1 stk. citron
- 1 stk. flûte
Sådan gør du
- Skræl asparges og skær 3-4 cm fra bunden. Kog dem i letsaltet vand med et skvæt rapsolie i 5-7 minutter, afhængig af tykkelsen. Læg dem på køkkenrulle for at tørre. Skær dem i mindre stykker.
- Skær bunden fra salaten. Del, skyl og slyng dem tørre. Dræn torskelever i en sigte. Rens og skær jordbær i kvarte. Skyl, nip og pak dild i køkkenrulle. Skær citronen.
- Anret salat med aspargesbidder, torskelever, jordbær, dild og citron. Server med flûte og sort peber fra kværn.