Røget torskelever med hjertesalat, asparges og jordbær

Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT

INGREDIENSER

  • 3 ds. Bornholms Røget torskelever
  • 8 stk. hvide asparges
  • Salt
  • Rapsolie
  • 2 stk. hjertesalater
  • 1 bk. jordbær
  • 1 bdt. dild
  • 1 stk. citron
  • 1 stk. flûte

Sådan gør du

  • Skræl asparges og skær 3-4 cm fra bunden. Kog dem i letsaltet vand med et skvæt rapsolie i 5-7 minutter, afhængig af tykkelsen. Læg dem på køkkenrulle for at tørre. Skær dem i mindre stykker.
  • Skær bunden fra salaten. Del, skyl og slyng dem tørre. Dræn torskelever i en sigte. Rens og skær jordbær i kvarte. Skyl, nip og pak dild i køkkenrulle. Skær citronen.
  • Anret salat med aspargesbidder, torskelever, jordbær, dild og citron. Server med flûte og sort peber fra kværn.

Del denne opskrift