Spaghetti med muslinger
Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT
INGREDIENSER
- 380 g Bornholms muslinger i lage (2 bøtter)
- 400 g spaghetti
- olivenolie til stegning
- 1 fed hvidløg finthakket
- 1 glas grillede artiskokker i olie
- 1 glas semidried tomater i olie
- Salt og peber
- Frisk basilikum finthakket
Sådan gør du
- Kog spaghettien efter emballagens anvisning.
- Varm en god mængde olivenolie op i en pande og rist det finthakkede hvidløg.
- Tilsæt grillede artiskokker og semidried tomater (skær evt. i mindre stykker).
- Når ingredienserne er varmet godt igennem, drænes muslingerne og tilsættes.
- Krydr med finthakket basilikum, salt og groftkværnet sort peber.
- Den færdigkogte spaghetti drænes for vand og vendes forsigtigt rundt med ingredienserne i panden.
- Anret med lidt ekstra friskhakket basilikum og friskkværnet sort peber.