Sprød salat med stegt torskelever
Portioner: 4
PRINT OPSKRIFT
INGREDIENSER
- 3 ds. Bornholms Røget Torskelever
- Olivenolie
- 2 stk. små hjertesalater
- 1 bdt. grønne asparges
- 2 gulerødder
- 20 stk. cherrytomater
- Dild
Sådan gør du
- Torskelever drænes i en si og steges sprødt på panden i lidt olivenolie. Krydres med salt og peber.
- Salaten skylles, tørres og skæres i mindre stykker.
- Asparges skylles, den nederste del af stilken knækkes af og resten skæres i 2-3 stykker.
- Gulerødderne skylles og skrælles, hvorefter der ”skrælles videre” ind til kernen, så der bliver friske båndspåner af gulerod.
- Cherrytomaterne skylles og halveres.
- Salaten anrettes med de sprødstegte stykker torskelever, toppes med frisk dild, dryppes med olivenolie og krydres med salt og peber.