Fish N’ Chips med hvidløgscreme

Portioner: 2
PRINT OPSKRIFT

INGREDIENSER

  • 1 dåse Bornholms MSC torskerogn
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 dl hvedemel
  • Fritureolie til stegning
  • 3 fed hvidløg
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 200 gram skyr
  • Salt og peber
  • Rapsolie
  • 4 stk. bagekartofler
  • Evt. citronsaft

Sådan gør du

  • Skrub kartoflerne og skær dem i stænger. Gnid dem ind i rapsolie samt krydr med salt og peber. Sæt i ovnen på en bageplade med bagepapir og bag i ca. 35-45 min.
  • Rør skyr med mayonnaise, presset hvidløg, salt og peber – smag til og sæt i køleskabet.
  • Skær torskerognen i stænger. Pisk mælk med mel, bagepulver, lidt salt og peber.
  • Kom olien i en stor pande og varm den op. Vend torskerognsstængerne i dejen og dybsteg dem. Læg dem på fedtsugende papir.
  • Spises mens maden er lun. Prøv evt. med eddike som dressing.

Del denne opskrift