Fish N’ Chips med hvidløgscreme
Portioner: 2
PRINT OPSKRIFT
INGREDIENSER
- 1 dåse Bornholms MSC torskerogn
- 1 tsk. bagepulver
- 2 dl hvedemel
- Fritureolie til stegning
- 3 fed hvidløg
- 4 spsk. mayonnaise
- 200 gram skyr
- Salt og peber
- Rapsolie
- 4 stk. bagekartofler
- Evt. citronsaft
Sådan gør du
- Skrub kartoflerne og skær dem i stænger. Gnid dem ind i rapsolie samt krydr med salt og peber. Sæt i ovnen på en bageplade med bagepapir og bag i ca. 35-45 min.
- Rør skyr med mayonnaise, presset hvidløg, salt og peber – smag til og sæt i køleskabet.
- Skær torskerognen i stænger. Pisk mælk med mel, bagepulver, lidt salt og peber.
- Kom olien i en stor pande og varm den op. Vend torskerognsstængerne i dejen og dybsteg dem. Læg dem på fedtsugende papir.
- Spises mens maden er lun. Prøv evt. med eddike som dressing.