BORNHOLMS MSC TORSKEROGN

Vores velsmagende torskerogn, Bornholms MSC Torskerogn, fremstilles af råvarer af bedste kvalitet, hvor den knasende lækre ægstruktur er bevaret.

For at fremhæve rognens fine smag iblandes et strejf af tomat. Bornholms MSC Torskerogn er et naturligt produkt uden tilsætningsstoffer. Rognen kan anvendes i masser af lækre retter; brug f.eks. torskerogn som fisken i fish’n’chips eller (gen)oplev smagsglæden ved den traditionelle pandestegte udgave.

MSC: Dette produkt kommer fra et fiskeri, der er blevet uafhængigt certificeret i henhold til MSCs standard for effektivt forvaltet og bæredygtigt fiskeri. www.msc.org

Allergener: TORSKEROGN (fisk)

BORNHOLMS MSC LUXUSROGN tilsat Omega-3

Bornholms Luxusrogn fremstilles af råvarer af bedste kvalitet. Den lækre rogn er tilsat ekstra Omega-3 i form af fiskeolie, og er derfor et produkt, der både er smagfuldt, og som kan underbygge en del af en sund livsstil.

Omega-3 fedtsyrer er bl.a. gavnligt for kredsløb og blodtryk, reducerer hjerterytmeforstyrrelser og har antiinflammatoriske egenskaber.

(kilde:https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/generelt/tilstande-og-sygdomme/diverse/omega-3-fedtsyrer/)

MSC – Dette produkt kommer fra et fiskeri, der er blevet uafhængigt certificeret i henhold til MSCs standard for effektivt forvaltet og bæredygtigt fiskeri. www.msc.org

Allergener: FISKEROGN (fisk)

Del disse produkter

OPSKRIFTER MED ROGN FRA BORNHOLMS